بررسی گراف کلی روی گراف های میشلسکی، گراف های مرکزی و اعداد پوششی
thesis
- وزارت علوم، تحقیقات و فناوری - دانشگاه صنعتی شاهرود - دانشکده علوم ریاضی
- author بهاره وقاری مطلق
- adviser سید فرخ فروهنده نادر جعفری راد
- publication year 1393
abstract
در این پایان نامه رنگ آمیزی، تعداد خوشه ها و اعداد استقلال و پوشش یالی را در گراف های کلی روی گراف های میشلسکی و مرکزی بررسی می کنیم. برای این منظور ابتدا عدد رنگ ناپذیری گراف مرکزی، میانی و کلی گراف ستاره و عدد رنگی متعادل گراف مرکزی گراف ستاره، گراف دو بخشی کامل و گراف کامل و هم چنین گراف کلی مسیر و دور را محاسبه می کنیم. سپس با توجه به اهمیت تعداد خوشه ها در شبکه های ارتباطی، تعداد مثلث های گراف کلی، میانی، مرکزی، میشلسکی و برخی ترکیب های آن ها برای یک گراف را می یابیم و کران های بالایی برای تعداد مثلث های گراف کلی، گراف میشلسکی مرتبه n و گراف کلی گراف میشلسکی مرتبه n یک گراف ارائه می دهیم. در ادامه اعداد استقلال و پوشش یالی گراف کلی گراف میشلسکی گراف ستاره و برخی از درخت ها را بر حسب اعداد استقلال و پوشش راسی و یالی گراف و میشلسکی آن به دست می آوریم و بعلاوه اعداد استقلال و پوشش راسی و یالی گراف مرکزی، میانی و کلی گراف هزار پا را محاسبه می کنیم. در انتها نتایج جدید خود را در رنگ نا پذیری ارائه می دهیم و عدد رنگ نا پذیری گراف مرکزی مسیر، دور، گراف دو بخشی و گراف هزار پا را می یابیم.
similar resources
حدس های زیبا در نظریه گراف
به طور قطع، هر آنچه که در ریاضیات مطرح میشود الزاماً زیبا نیست. اما با باور به اینکه زیبایی در بطن بهترین قسمتهای ریاضی قرار دارد، تلاش میکنیم تا برخی از بهترین حدسهای مربوط به نظریهی گراف را گردآوری کنیم که با ملاکهای مختلف زیبایی جور در بیایند.
full textدورهای برداشتنی از گراف ها و دی گراف ها
در این مقاله دورهای برداشتنی بدین معنی تعریف می شوند: اگر f یک کلاس از گراف ها (دی گراف ها) باشد که در خاصیت معینی صدق کند ، g in f دور c در g با گره برداشتنی است هرگاه g-v(c) in f دورهای با گره برداشتنی از گراف ها ی اویلری مطالعه می گردند. ما دورهای با اضلاع برداشتنی از گراف های منظم (دی گرافها) را نیز مطالعه می کنیم.
full textگراف تسلط کلمات دودویی
گراف تسلط کلمات دودویی، گرافی است جهتدار با مجموعه رئوس تمام کلمات دودویی به طول n که با نماد (Γ_n ) ⃗ نشان داده میشود، برای هر رأس دلخواه w=w_1 w_2⋯w_n از آن قرار میدهیم B_1 (w)={1≤i≤n|w_i=1} و دو رأس v و w را با پیکان جهتدار v→w به هم وصل میکنیم هرگاه داشته باشیم B_1 (w)⊆B_1 (v). در این مقاله، به مطالعه و محاسبه برخی پارامترهای این گراف میپردازیم؛ به عنوان مثال، پس از محاسبه فاصله هر دو ...
full textرتبه بندی رأسهای گراف
یک مسئلۀ مهم در نظریۀ گراف، علوم کامپیوتر و شبکه های اجتماعی، مشخص کردن اهمیت رأس های یک گراف (یا گره های یک شبکه) است. بدین منظور، معیارها و روش های گوناگونی پیشنهاد شده است. یکی از این روش ها، رتبه بندی است که بر پایۀ گا م برداریِ تصادفی بنا شده است. هدف ما در این مقاله، توضیح الگوریتم رتبه بندی به دو شکل متمرکز و توزیع شده است. به این منظور، نخست مفهوم رتبه بندی و الگوریتم محاسبۀ آن را به صور...
full textMy Resources
document type: thesis
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری - دانشگاه صنعتی شاهرود - دانشکده علوم ریاضی
Hosted on Doprax cloud platform doprax.com
copyright © 2015-2023